Suradnja s roditeljima

Djeca sportske odgojne skupine "Zumbuli" i njihove odgojiteljice Andreja Gerenčir i Gordana Popović ostvarili su suradnju unutar ustanove, s roditeljima i lokalnom zajednicom na više razina.

U "Europskom tjednu mobilnosti" posjetili smo knjižnicu "Selčina" te obilježili "Dan bez automobila", a u knjižnici smo se upoznali sa slikovnicama o sigurnosti u prometu i raznim prometalima.
 
Roditelj iz skupine (gđa. Pašalić) upoznala je djecu tijekom svog boravka u našoj skupini sa ritmom dana u školi, predmetima i vještinama učenja.

Obilježavanjem "Mjeseca Hrvatske knjige" -  torba putujućih priča je putovala između svoh obitelji iz naše skupine i donosila slikovnice koje su roditelji čitali djeci i time ih upoznavali sa novim pričama i vrijednostima koje knjiga nosi.

Ostvarena je suradnja sa ERSTE bankom te su nas ugostili u poslovnici u Sesvetama i upoznali djecu sa funkcijom banke te mogućnostima štednje prilagodljive djeci.

Pozvali smo djedove i bake da vježbaju s nama te smo izvodili vježbe za jačanje posture kralježnice, šake i prstiju te zdjelice i kukova.

Odgone skupine iz našeg vrtića (Maslice, Perlice, Bubbles i Kaktusi) gostovali su na našem kineziološkom satu te smo ih poticali na kretanje i vježbanje cijelog tijela.

Na našem kineziološkom satu je gostovala i skupina "Sunce" iz DV Leptir, ujedno skupina sa obogaćenim sportskim programom kojoj smo prikazali naš način provođenja kineziološkog sata i vježbe koje rado izvodimo na vanjskom nogometnom igralištu.

Otvorenjem novog objekta je otvorena i nova polivalentna dvorana koju od prvih dana koristimo za provođenje našeg kineziološkog programa.
© 2013 Vrtić Markuševec. Sva prava pridržana.